VinnieVincent Medical Group

Sili atu i le 15 Tausaga o le poto masani i Fefaʻatauaʻiga Faʻavaomalo Faʻavaomalo

Fa'atau oloa mai Malo i le tele o Atunu'u i le lalolagi

Tekinolosi.Fa'asoa |Ole aoga ma le aoga ole ufimata fa'amago fa'amago

ufimata fa'amago fa'amago fa'amago, fa'aigoa fo'i o ufimata fa'amago fa'amago fa'amago ma ufimata fa'ato'a, fau se ata mago malo pe'a mae'a fa'amago fa'amago, lea e sili atu ona fa'aolaina i le fa'asaoina o mea aoga nai lo le ufimata susu masani.
O ufimata fa'amago fa'a'aisa ose oloa fa'asusu malosi.E i ai se aafiaga lelei moisturizing e toe faatumu ai se aofaiga tele o le paʻu e aunoa ma le mago ma paʻu.E sili atu lona a'afiaga pe a fa'aoga i le pauta fa'a'aisa-mamago
O le ufimata fa'amago fa'a'aisa e mafai ona fa'aolaina le metabolism o le pa'u.A maeʻa ona faʻamaeʻaina e le paʻu se taamilosaga atoa i totonu o le masina, e mafai ona e vaʻaia le aafiaga manino.
O le ufimata faʻamago faʻamago aisa o loʻo i ai aʻafiaga o le faʻamalamalamaina o le lanu o le paʻu, faʻaleleia le susulu, faʻafefeteina ma faʻaleleia, faʻalelei ma faʻamalamalamaina, faʻamalo le vaivai, ma isi mea e i ai se aafiaga malosi i le faʻaleleia o le lanu paʻu, ma o le lanu o le paʻu o le a tutusa. , ma o le a foia le faafitauli o le faanenefu.
Ae ui i lea, e tele ituaiga o ufimata faʻamago faʻamago i mea teuteu.O fa'ailoga eseese o le a fa'aopoopoina mea 'ese'ese, o lea e le tutusa uma a'afiaga o mata fa'amago fa'amago.O lona a'afiaga moni e fa'alagolago i ana mea e fa'aoga ai.

1 2 3


Taimi meli: Iul-06-2022