VinnieVincent Medical Group

Sili atu i le 15 Tausaga o le poto masani i Fefaʻatauaʻiga Faʻavaomalo Faʻavaomalo

Fa'atau oloa mai Malo i le tele o Atunu'u i le lalolagi

Tekinolosi.Fa'asoa |Tulaga lelei o le fa'apipi'iina o tioata i totonu o le mata

1. maualuga myopia, hyperopia ma astigmatism na ausia i le laasaga e tasi.E pei ona tatou iloa uma, o le taotoga laser e talafeagai mo tagata mamaʻi i totonu ole 1000 tikeri, ma afai e manifinifi tele le mafiafia o le maʻi, e le talafeagai le faʻaogaina o le taotoga laser.O le lelei o le faʻapipiʻiina o tioata e le gata ina mafai ona faʻaogaina i luga o le maualuga o le myopia, ae faʻapea foi ona foia le hyperopia ma le astigmatism i le taimi lava e tasi, ma faʻaumatia atoa le faʻafitauli o le faʻaletonu o le vaʻaia.Pe a talanoaina le lelei ma le le lelei o le faʻapipiʻiina o tioata, o le faʻatinoina o galuega o se mea sili ona lelei o tioata.

2. O le tioata ua totoina e toetoe lava a le iloa e mata le lava.E ui lava o le tioata o se ituaiga o tioata faʻafesoʻotaʻi, e matua ese lava mai le tioata faʻafesoʻotaʻi o loʻo tuʻuina le tioata faʻafesoʻotaʻi i luga o le kone, lea e mafai ona iloa pe a e vaʻaia ma le totoa, ma o le a maua e le tagata maʻi se lagona o se tino ese;O le tioata e totoina i totonu o le potu pito i tua, o lona uiga, i le va o le iris ma le tioata masani o le mata o le tagata.E faigata ona iloa e le mata le lava na o ia, ma o lona i ai e matua le mafai ona iloa e ia lava poʻo isi.

3. O le tioata e manino le biocompatibility.O le mafuaʻaga e mafai ai ona faʻapipiʻiina i le va o le iris ma le mata masani o le mata o le tagata mo se taimi umi e fesoʻotaʻi ma lona lava biocompatibility, lea e mafai ona talia lelei e le tino e aunoa ma le fefe i le teenaina o le tino, ma e masani lava o le a leai se lagona. o tino mai fafo.

4. O le fa'apipi'iina o tioata e mafai ona toe fa'afo'i.E ui o le tioata e mafai ona faʻaaoga mo se taimi umi i le teori, e mafai ona aveese pe sui le tioata pe a feagai le tagata maʻi ma faʻalavelave faʻafuaseʻi poʻo faʻamaʻi i ona mata, e pei o le manua o le mata e mafua mai i se faʻalavelave tau taavale poʻo le vave faʻalavelave.


Taimi meli: Sep-23-2022